In de periode van “sociale afstand” is er vooral behoefte aan efficiënte en effectieve kennisdeling, zowel voor de overheid, scholen en bedrijven. Gelukkig is de digitale wereld beschikbaar en is het veilig om kennis snel te delen. In de afgelopen 40 jaar is online leren ontwikkeld als een goed alternatief en het heeft bijna geen beperkingen in vergelijking met klassikale training. Het biedt zelfs extra mogelijkheden in de virtuele wereld die voorheen niet beschikbaar waren. Als een pluspunt is er ook sociale interactie mogelijk. Blended learning is een mix van alle verschillende activiteiten die nodig zijn om mensen te helpen om precies te leren wat ze nu moeten weten.

Dus hoe kunnen we uw organisatie helpen met kwalitatief hoogwaardig online leren met meetbare resultaten? Veel van onze klanten in de overheid, het bedrijfsleven, onderwijs en gezondheidszorg doen dit al jaren met onze hulp en advies. Daarbij bieden we niet alleen de bouwstenen, zoals een Leer Management Systeem, een Virtual Classroom, onderwijskundige diensten en hulp bij en de tools voor het ontwikkelen van online leermaterialen. Maar vooral ook advies.

Want de belangrijkste vraag voor veel leerprofessionals op dit moment is hoe klassikaal onderwijs online aan te bieden zonder beperkingen? Wat zijn de meest relevante online leeractiviteiten? Welke tools zijn beschikbaar om eenvoudig interactief online leermateriaal te ontwikkelen? Hoe ontwikkel je een plan om online leren structureel te implementeren?  We willen een Leven Lang Leren faciliteren, door onder andere het leren leuk te maken.

Wij geven antwoorden op al deze vragen en meer om te helpen bij het creëren van goede oplossingen. We organiseren gratis online Expertsessies. In deze sessies bespreken we mogelijke oplossingen hoe u snel online leeroplossingen kunt creëren binnen ILIASen andere tools, afhankelijk van de daadwerkelijke behoeften. ILIAS staat voor geIntegreerd Leer, Informatie en sAmenwerkings Systeem en is hiervoor zeer geschikt. Deze sessies zijn bedoeld om richting en daadwerkelijk haalbare oplossingen te bieden. De belangrijkste vraag is hoe in “thuiswerk” situaties een hoge kwaliteit van kennisdeling en kennisoverdracht kan worden gewaarborgd, zowel voor werknemers als voor studenten. Future Learning BV werkt actief samen met de “beste partners” op het gebied van online leren.

Wij zijn er om u te helpen nu en op elk gewenst moment!!