Onderwijskundige diensten

Didactisch concept en advies, contentontwikkeling

 

Onze onderwijskundigen geven advies en helpen je met het opstellen van heldere didactische concepten en met het ontwikkelen van adequate content. Samen zorgen ze voor een optimaal leerrendement.

DIDACTISCH CONCEPT

Effectieve scholing vereist een helder inzicht in het ‘waarom’, ‘voor wie’ en ‘hoe’ van het trainingstraject. Belangrijk hierbij zijn SMART geformuleerde leerdoelen, duidelijke afbakening van de doelgroep en vroegtijdige consensus over de inhoud. Onderwijskundigen spelen een cruciale rol door het stellen van de juiste vragen en adviseren over de optimale leermethode, of het nu gaat om e-learning, blended learning of job-aids. Een gedegen didactisch concept staat aan de basis van kwalitatieve content die het hoogste leerrendement waarborgt.

CONTENTONTWIKKELING

De onderwijskundigen ontwikkelen e-learningmodules met diverse middelen zoals teksten, video’s, animaties en interactieve afbeeldingen. Dit kan variëren van machinebediening tot soft skills en klanttrainingen.

Future Learning biedt diverse contentoplossingen voor uiteenlopende sectoren zoals fondsenwerving, communicatie, defensie en logistiek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken!