Webconferentie

Klassikaal trainen op afstand

 

 

Hoe kunnen we in deze tijd snel een oplossing vinden om elkaar online persoonlijk te ontmoeten met beeld, geluid, interactie en presentaties?

We bieden een oplossing voor online scholing, training en communicatie met de open source webconferentie tool BigBlueButton™. Deze tool is bij uitstek geschikt als goed alternatief voor klassikale scholing. Het biedt vele mogelijkheden voor interactie en overleg.

Onze oplossing kan volledig zelfstandig in een browser gebruikt worden. Maar kan ook naadloos geïntegreerd worden met diverse leeromgevingen (LMS) zoals bijvoorbeeld ILIAS en Moodle. Hiermee kan online communicatie worden ingezet binnen leertrajecten, voor “blended learning” en voor kennisdeling. De voortgang en deelname aan de virtuele les zijn te registreren en er is hierover te rapporteren naar het management.

Een virtuele les maakt communicatie en persoonlijk contact tussen studenten en opleiders gemakkelijk in het onderwijs. Voor vergaderingen, werkoverleg of als marketingoplossing in het bedrijfsleven is het ook bruikbaar. Dat is op dit moment een grote meerwaarde. 

Noot BigBlueButton™

Future Learning BV gebruikt de open source webconferentie software BigBlueButton. We worden niet ondersteund of gecertificeerd door BigBlueButton Inc. BigBlueButton en het BigBlueButton-logo zijn handelsmerken van BigBlueButton Inc.

Future Learning BV uses the open source software BigBlueButton and is not endorsed or certified by BigBlueButton Inc. BigBlueButton and the BigBlueButton Logo are trademarks of BigBlueButton Inc.