Expertsessie

Online leren is dé leervorm voor huidige moderne organisaties die maximaal efficiënt resultaat willen. Maar waar begin je? Jouw organisatie is uniek. Hoeveel concurrentie er ook eventueel is in jullie branche, er is niemand zoals jullie. Daarom is het lastig om door álle mogelijkheden die digitaal leren biedt de juiste keuze te maken. Wil je vrijblijvend weten wat je wel en niet moet doen en een kant-en-klaar plan hebben wat je aan je leidinggevende of team kunt voorstellen? Dan hebben wij iets voor je waar jij als specialist in jouw vak direct de waarde van zult herkennen!

We komen gratis en geheel vrijblijvend met een expertteam naar je toe om professioneel in kaart te brengen wat je huidige situatie is en de voor- en nadelen en een concreet uitgewerkt advies en stappenplan. De Future Learning Expertsessie is géén offertegesprek. Normaal gesproken komen professionals van dit kaliber pas in beeld als je opdracht hebt gegeven en een financiële verplichting bent aangegaan. Wij zijn niet bang om je direct te overladen met praktische oplossingen waar je zelf mee aan de slag zou kunnen gaan of bij een ander een offerte kunt opvragen. Wij zijn, net zoals jouw organisatie, namelijk niet te vergelijken en dat kunnen we maar op één manier bewijzen… door je dat te laten ervaren.

Dit levert de Future Learning Expertsessie je op:

N
Heel veel kennis en informatie over wat tegenwoordig werkt en niet werkt.
N
Duidelijk zicht op de mogelijkheden en de bijhorende investeringen specifiek voor jouw organisatie.
N

Een helder, transparant document geschreven in duidelijke taal. Met andere woorden, je hebt direct een goed onderbouwd voorstel naar je directeur of leidinggevende.

Na zo’n sessie zouden we het natuurlijk hartstikke leuk vinden om je te mogen begeleiden en we merken ook dat in meer dan 85% van de gevallen dat ook gebeurt. En toch is ook de overige 15% laaiend enthousiast over de waarde die ze van ons hebben gekregen.

Wil jij ook 100% laaiend enthousiast worden, zonder enig risico? Vraag dan vandaag nog het expertteam op de koffie want hun agenda loopt snel vol.

Geïnteresseerd?

Lijkt een afspraak met ons expert-team je een leuk idee?
Laat het dan zeker weten via de knop hieronder!

Volledig vrijblijvend

Afspraak maken?

Geef ons een seintje

Volledig vrijblijvend

Laat ons iets weten!
Als je ons een seintje geeft nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Q