Advies

Future Learning bv adviseert en begeleidt u bij de omschakeling naar e-learning, helpt u met het ontwerpen en ontwikkelen van content en met de invoering daarvan. En Future Learning bv installeert en host uiteraard uw ILIAS-omgeving en biedt technische ondersteuning.

 • MCB: Technische kennis verdwijnt niet meer!
  MCB: Technische kennis verdwijnt niet meer!
 • Festo: Ontwikkelingen delen met leveranciers en klanten!
  Festo: Ontwikkelingen delen met leveranciers en klanten!
 • Van den Bosch Transporten: Personeel opleiden in meerdere talen!
  Van den Bosch Transporten: Personeel opleiden in meerdere talen!
 • Sint Franciscus Gasthuis: ILIAS SCORM e-learning modules ontwikkelen
  Sint Franciscus Gasthuis: ILIAS SCORM e-learning modules ontwikkelen

Advies

Overgaan op e-learning of blended learning vergt een bepaalde mindset. In elk geval voor medewerkers die ermee te maken krijgen. Wij willen u daarom helpen draagvlak te creëren en mensen te motiveren om op deze nieuwe manier van leren over te schakelen. Onze deskundigen adviseren u en helpen u tijdens de verschillende fases van het uiteindelijke gebruik van e-learning of blended learning en ILIAS. Op directieniveau stellen we een duidelijk en meetbaar veranderdoel vast en werken het pad daarnaartoe samen met u uit.


Didactisch advies

Hoe een e-learningmodule eruit komt te zien, is afhankelijk van de doelgroep. Gevorderde leerlingen of ervaren medewerkers kunnen kennis over een onderwerp opdoen door zelfstandig een probleem op te lossen; beginners kunnen over hetzelfde onderwerp beter leren door bijvoorbeeld een simulatie te bekijken. Multimedia zetten we dan ook altijd functioneel in. Onze gespecialiseerde onderwijskundigen adviseren u bij de opzet van e-learningmodules.

Intern overleg voor klant

Intern overleg voor klant