//popup effect Expert Team session //popup ilias functions //popup effect Contact form //popup video //pop up keywords //pop up preboarding

Future Learning BV

Digitaal leren heeft heel veel voordelen. Dat wordt keer op keer bevestigd. En toch gaat het niet altijd goed. Digitaal leren dien je op de juiste manier, in de juiste vorm en met de juiste presentatie te introduceren of te upgraden. En daar hebben wij heel veel ervaring mee.

Dit doen we al sinds 2011 toen Joke van Cappelle het bedrijf Future Learning BV oprichtte. Sinds die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele organisatie waarbij je zult ervaren dat wij meedenken en adviseren over het ontwikkelen van digitaal leren in de breedste zin!

Wij weten wat werkt en wat niet

Daardoor besparen wij u onnodige investeringen en zorgen dat je datgene doet wat het maximale effect brengt.

Échte professionals

Een professioneel bedrijf heeft échte professionals in dienst en daarom zijn wij ook zo blij dat wij diverse top-experts uit verschillende branches en vakgebieden aan ons hebben kunnen binden.

Wij hebben alles in huis

Alle expertise die noodzakelijk is om e-learning op een goede wijze in te zetten hebben wij in huis. Dat is een gerust gevoel!

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen...

'Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.

Afspraak maken?

Geef ons een seintje

Volledig vrijblijvend