AFAS en ILIAS

Wens

Klant in grotere organisatie of instelling gebruikt AFAS Profit voor het automatiseren en combineren van alle HRM processen voor interne medewerkers en externe medewerkers. Hiermee wordt direct een inzicht gegeven in alle soorten opleidingen en interventies binnen een kennisrijke organisatie. Opleidingen zijn blended en bevatten ook e-learning modules gemaakt in de centrale ILIAS bibliotheek. Het is van belang dat de e-learning modules vanuit AFAS Profit kunnen worden beheerd en gebruikt, inclusief de behaalde resultaten.

Oplossing

Een naadloze koppeling van ILIAS met AFAS, waardoor de ILIAS e-learning modules een wezenlijk onderdeel gaan vormen van het totale opleidingsaanbod in AFAS. Een groot voordeel is de integratie van e-learning modules in het opleidingsaanbod, transparantie van de kosten hiervan en het centrale beheer van alle e-learning content, daarnaast het terugkoppelen van de resultaten naar AFAS voor verdere planning van leerinterventies.

Doelgroep

Professionals van verschillende niveaus, opleiding van vrijwilligers tot inhoudelijke experts, externe medewerkers. Er ontstaat een kenniscommunity van medewerkers die kennis met elkaar delen en uitwisselen die continue up-to-date is.

Stappenplan en voorstel

Onze ILIAS plugin communiceert met AFAS in de cloud door middel van het ophalen en wegschrijven van data bestanden.

  1. Wij brengen samen met de klant in kaart welke data belangrijk zijn (cursussen, sessies, gebruikers, resultaten, criteria voor geslaagd, activatie/deactivatie)
  2. Wij configureren de koppeling samen met de AFAS ondersteuner van de klant en testen deze op basis van een aantal concrete uitputtende testgevallen
  3. Wij implementeren de koppeling op de productie omgeving en de klant neemt deze in gebruik
  4. Wij voeren project management samen met een aangewezen project manager uit de organisatie van de klant

Graag maken wij op basis van een expert sessie (kan ook telefonisch of via onze conferencing omgeving) een voorstel voor het realiseren van een AFAS koppeling voor jouw organisatie.

“Future Learning heeft Bartiméus op het gebied van e-learning en integratie binnen het nieuwe HR ecosysteem volledig ontzorgt”.

Lees meer