IPV Training en Advies

Leerplatform voor de individuele deelnemer

IPV Training & Advies is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden voor vakmensen en hun leidinggevenden. Ze werken in technische branches: ICT, chemie, energie, groothandel, distributie & logistiek, food, fuels & automotive en field service.

De vraag

IPV Training & Advies kwam bij Future Learning met de wens voor een leerplatform LMS voor het beheer van de trainingsprogramma’s en leermiddelen. Het systeem moest voldoende functionaliteiten bevatten waarmee het leren kon worden gestimuleerd en een leerplatform worden voor de individuele deelnemer aan de trainingen van IPV Training & Advies.

De oplossing

IPV koos voor ILIAS omdat:

  • Het uitgebreide rechten- en rollen mogelijkheden heeft
  • Het een aantoonbaar betrouwbaar systeem is
  • De mogelijkheid biedt content zelf te ontwikkelen als SCORM-leermodules
  • Een eigen ‘look & feel’ mogelijkheid heeft

Het team van Future Learning heeft IPV Training & Advies in de opstart met raad en daad geholpen bij de inrichting. Na een praktijkgerichte training had IPV Training & Advies de benodigde kennis en vaardigheid om zelf in het systeem te kunnen werken. 

Resultaat

Zowel coördinatoren, trainers als deelnemers kunnen vanuit eigen rollen werken in de leeromgeving. IPV Training & Advies is tevreden over de functionaliteiten om het leren vóór, tijdens en na de training en coaching te ondersteunen en te stimuleren. IPV Training & Advies wil zeker nog verbreden en gelukkig biedt ILIAS die mogelijkheid. Bovendien ontwikkelt ILIAS voortdurend en komen er steeds meer toepassingsmogelijkheden.

“Het team van Future Learning is altijd goed bereikbaar en professioneel in de advisering en hulp. Future Learning is een partner die op een plezierige manier verder met ons meedenkt over hoe we het ‘leren leren’ kunnen bevorderen en verbeteren.”

Nicole Eggermont - Directeur

Lees hier het verhaal van de klant zelf