IPV Training & Advies is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden voor vakmensen en hun leidinggevenden in technische branches, ICT, chemie, energie, groothandel, distributie & logistiek, food, fuels & automotive en field service.

 

IPV Training & Advies biedt training, advies en coaching. Bij voorkeur in blended programma’s gericht op toepassing van gewenste vaardigheden in de praktijk van alledag. Voor IPV ondersteunt LMS de ontwikkeling en het beheer van de trainingsprogramma’s / leermiddelen en is het een leerplatform voor de individuele deelnemer aan onze training. In 2014 maakten we kennis met de mogelijkheden van ILIAS. We hebben de keuze gemaakt voor ILIAS omdat het een aantoonbaar betrouwbaar systeem is, mogelijkheid biedt om zelf content te ontwikkelen (als SCORM) en de flexibiliteit biedt om een leeromgeving in de eigen look en feel te zetten.

In de aanloop periode hebben we vooral geïnvesteerd in aanpassing en ontwikkeling om het IPV leerplatform in te richten en er mee te leren werken.

Nu zijn we zover dat iedereen, zowel coördinatoren, trainers, als deelnemers vanuit eigen rollen werken in de leeromgeving. We zijn tevreden over de functionaliteiten die we nu gebruiken om het te leren voor, tijdens en na de training en coaching te ondersteunen en te stimuleren. Die gaan we zeker nog verbreden en gelukkig biedt ILIAS die mogelijkheid. En bovendien ontwikkelt ILIAS voortdurend en komen er meer toepassingsmogelijkheden.

Het team van Future Learning heeft ons in de opstart met raad en daad geholpen bij de inrichting en bij het eigen maken van de benodigde kennis en vaardigheid om zelf in het systeem te kunnen werken. De drempel is laag voor een adviesvraag of uitleg. Altijd goed bereikbaar en professioneel in de advisering en hulp.

Future Learning is een partner die op een plezierige manier verder met ons meedenkt over hoe we het ‘leren leren’ kunnen bevorderen en verbeteren.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.