Ieder jaar komt er van ILIAS een nieuwe versie uit. Hierin worden een aantal nieuwe functies opgenomen en/of bestaande functies aangepast.

De belangrijkste vernieuwingen worden door ILIAS vermeld in onderstaande releas notes, met enkele interessante toepassingsvoorbeelden.

Release notes ILIAS 6

Met de belangrijkste nieuwe eigenschappen zoals onder andere een nieuwe look en navigatie, een dashboard, responsieve kolomindelingen en verbeterde LTI provider en consumer functionaliteiten.

Download deze Release Notes ILIAS 6 NL en lees er alles over.

Release notes ILIAS 5.4

Met de belangrijkste nieuwe eigenschappen zoals het eenvoudige gebruik van tegels in de user interface, uitbreiding meertaligheid en verbeteringen in de toetsen.

Download deze Release notes ILIAS 5.4 NL en lees er alles over. Bekijk ook de onderstaande demo video. Klik voor een optimale weergave rechtsonder in de video op volledig schermweergave.

Release notes ILIAS 5.3

Nieuwe features zoals een verbeterd gebruik van de agenda op mobiele devices, de mogelijkheid van een rollenafhankelijke startpagina en een nieuw rechtenconcept voor een betere gegevensbeveiliging.

Download deze Release notes ILIAS 5.3 NL en lees er alles over.

Release notes ILIAS 5.2

In deze versie zijn er nieuwe features zoals het gebruik van een tijdlijn in cursussen en het vereenvoudigen van beoordeling van opdrachten.

Download deze Release notes ILIAS 5.2 NL  en lees alle vermelde vernieuwingen.