ATS Applied Tech Systems

Krachtig leerplatform voor blended learning 

ATS Applied Tech Systems levert producten en diensten voor de besturende, uitvoerende en de informatieve laag binnen de industriële informatietechnologie en procesautomatisering. Sinds 1986 hebben zij business activiteiten ontwikkeld om de levenscyclus van automatisering- en IT te ondersteunen.

De vraag

ATS Applied Tech Systems gelooft in blended learning oplossingen en wil voor haar klanten een krachtige leeromgeving organiseren. ILIAS leek hen een goed leerplatform waarin dit gerealiseerd kon worden. De grote betrouwbaarheid en de hoogwaardige kwaliteit van de software sprak de klant aan.
Aan Future Learning werd gevraagd om mee te denken over de mogelijkheden van ILIAS voor ATS Applied Tech Systems. En was ook de vraag wat Future Learning verder op gebied van Managed Services kan betekenen.  

De oplossing

ILIAS beschikt over doordachte didactische sjablonen die goed aansluiten bij de wensen van ATS Training. Het sjabloon van de leerdoelgerichte cursus in ILIAS bijvoorbeeld maakt de structuur van leerdoelen goed inzichtelijk. Het biedt ook de mogelijkheid de leerdoelen op meerdere manieren af te toetsen. Dit is heel belangrijk in de trainingen van ATS Applied Tech Systems. 

Verder heeft Future Learning gezorgd voor:

  • het opzetten en vormgeven van een ILIAS omgeving
  • de hosting van de ILIAS omgeving
  • allround training van het beheer en gebruik van ILIAS 

Resultaat

ATS Applied Tech Systems heeft een goedlopend leerplatform met het door hen gewenste maatwerk voor blended learning.
Future Learning verzorgt de hosting en daarbij horende technische support. En wordt met een functioneel support contract praktische en innovatieve ondersteuning gegeven bij vragen van de klant.

“ATS training gelooft in blended learning oplossingen. ILIAS beschikt over doordachte didactische concepten die goed aansluiten op onze wensen, bijvoorbeeld de Learning Objective view. Deze view brengt een krachtige didactische flexibiliteit met zich mee.”

Bert van der Linden - Consultant Smart Industry and Senior Lecturer IA & IT, ATS Applied Tech Systems B.V.

Lees hier het verhaal van de klant zelf