//popup effect Expert Team session //popup ilias functions //popup effect Contact form //popup video //pop up keywords //pop up preboarding

ATS Applied Tech Systems B.V. levert producten en diensten voor de besturende, uitvoerende en de informatieve laag binnen de industriële informatietechnologie en procesautomatisering. Sinds 1986 hebben zij zes verschillende businessactiviteiten ontwikkeld, die speciaal ontworpen zijn om de hele levenscyclus van automatisering- en IT systemen te ondersteunen.

ATS Training wil voor haar klanten een krachtige leeromgeving organiseren en gelooft in blended learning oplossingen. ILIAS beschikt over doordachte didactische sjablonen die goed aansluiten bij de wensen van ATS Training. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een van deze sjablonen de structuur van objecten goed inzichtelijk te maken met de Learning Objective view.

Dit is iets wat in de trainingen van ATS Training heel belangrijk is.

Andere redenen voor hen om voor ILIAS te kiezen zijn de grote betrouwbaarheid en de hoogwaardige kwaliteit van de software en de veelzijdige service van Future Learning bv en de hosting die wij bieden.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen...

'Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.