//popup effect Expert Team session //popup ilias functions //popup effect Contact form //popup video //pop up keywords //pop up preboarding
Visveiling Urk heeft een ijzersterke marktpositie binnen de Europese visindustrie. Het nationaal en internationaal georiënteerde bedrijf is hét viscentrum van Europa.
E-Catch is een elektronisch logboek voor de visserij. De logboeken zijn gebaseerd op een rapportageverplichting naar de Europese Unie. Elke lidstaat mag er zijn eigen interpretatie aan geven, maar een aantal zaken moeten verplicht en op een bepaalde manier gerapporteerd worden. Met name vanuit Engeland is er behoefte medewerkers te trainen over de wijze waarop zij moeten omgaan met elektronisch rapporteren. E-Catch heeft voorgesteld dat vanuit een e-learning portal te doen.
Pieter van Slooten, hoofd Automatisering Visveiling Urk van E-Catch: “Eerst wilden we dat zelf gaan doen, want we maken zelf software dus we dachten laten we dit dan ook gewoon zelf doen. Maar het bleek wel even wat voeten in de aarde te hebben om een LMS op te tuigen, bijvoorbeeld voor de rapportages die erachter zitten. Dat zou ons veel tijd kosten. We hebben daarom besloten een extern systeem in te schakelen. Zo zijn we bij Future Learning uitgekomen. We kunnen nu cursusmateriaal aanleveren en samenwerken met Future Learning om de trainingen te maken.”

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen...

'Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.