MCB levert al meer dan 75 jaar metaal. Wij zijn de metaalgroothandel die uw business begrijpt. Onze mensgerichte benadering staat garant voor loyaliteit en vertrouwen in de samenwerking. Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. Maar bovenal helpen wij onze partners met vooruitgang. Met verbetering, innovatie, ambitie en groei. Met een open en scherpe blik, dringen we door tot de kern van de business van onze partners. Dat begrip zorgt voor verbinding. Alleen door deze manier van werken is het mogelijk om onze adviezen, diensten en producten tot op de millimeter sluitend te krijgen.

Hélène Beesems is HR- en Opleidingsadviseur van MCB Nederland BV, groothandel in metaal. Hélène: “ILIAS kan volledig worden ingericht zoals wij het willen, namelijk heel visueel. Daardoor kunnen onze werknemers er makkelijk hun weg in vinden. Als we willen dat bijvoorbeeld magazijnmedewerkers die met grote takels werken,
hun beveiligingskennis updaten, moeten ze dat eenvoudig kunnen doen door een half uur achter de computer plaats te nemen en enkele vragen te beantwoorden. We hoeven dan geen klassikale les meer te organiseren en dat scheelt tijd, kosten en organisatie.”

“We hebben gekozen voor ILIAS omdat het veel functionaliteiten heeft die we wilden, zoals een forum, een chatfunctie, toetsmogelijkheden e.d. Ook financieel is het aantrekkelijk omdat ILIAS een opensourcesysteem is.”

“Veel grote bedrijven en organisaties werken met ILIAS waardoor we ons geen zorgen maakten over de beveiliging van het systeem. De NAVO werkt er ook mee bijvoorbeeld… En wat we ook belangrijk vonden, is dat het systeem geschikt is voor tablets.”

“Future Learning BV maakt voor ons de technische modules Materiaalkunde. Wij leveren daarvoor alleen de inhoud en illustraties aan. Het team van Future Learning denkt erg goed mee. Hun kracht ligt wat ons betreft in de prettige wijze van samenwerken en hun verscheidenheid aan kennis.”

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.