//popup effect Expert Team session //popup ilias functions //popup effect Contact form //popup video //pop up keywords //pop up preboarding

De Interfood Group is een particulier bedrijf en een toonaangevende wereldwijde zuivelleverancier met 16 kantoren op alle continenten. Deze kantoren worden beheerd via 4 belangrijke knooppunten (Miami, Singapore, Warschau en Bladel). De accounts van Interfood zijn zuivelproducenten en verwerkers, wereldwijde grote voedselbedrijven, overheidsinstellingen, importeurs en distributeurs van over de hele wereld.

Interfood Group is een van de marktleiders in de handel in zuivelproducten. Sinds oktober 2015 werkt het bedrijf met ILIAS. Belangrijke waarden in het familiebedrijf van weleer, zijn wederzijds vertrouwen, respect en toewijding. 

 

Scholing is een van de middelen waarmee deze waarden ondersteund worden. Het bedrijf heeft daarom veel aandacht voor de keuze van een goede scholingsomgeving. Toen Interfood koos voor ILIAS, stonden het bedrijf drie dingen voor ogen.

1. De Interfood Academy transformeren naar een digitale leeromgeving:

 • als voorbereiding op leerdoelen;
 • als naslagwerk (bijv. van eerder gevolgde trainingen);
 • ter vertaling van een procedure naar een digitale leeromgeving;
 • als registratietool voor wie wat wanneer heeft gedaan;
 • als toetsomgeving. 

2. Het kwaliteitsmanagementsysteem voor alle Interfoodkantoren digitaliseren en uploaden binnen de ILIAS-omgeving. Dit heeft als voordelen:

 • maakt plaatsing van digitale handtekening op documenten mogelijk;
 • duidelijk versiebeheer;
 • linken van het kwaliteitsmanagementsysteem naar de diverse aangeboden trainingen.

3. ILIAS na implementatie gebruiken als een marketingtool. Dit heeft als voordelen:

 • De klant kan eenvoudig inloggen en daarmee toegang verkrijgen tot de documentatie die Interfood met de klant wil delen.
 • De toeleverancier kan op een eenvoudige manier de bestaande processen van Interfood bekijken en zo op de juiste plaats kennis en afspraken vastleggen (sharepoint principe).
 • Interfood kan de klant laten zien en het gevoel geven dat het learning en quality traject binnen Interfood correct georganiseerd en geïmplementeerd is. Dit vergroot het vertrouwen van de klant in het bedrijf.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen...

'Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.