De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen…

De Luchtmacht Verenigde Arabische Emiraten (het UAE Air Force Air Defence Institute, AFADI) in Abu Dhabi heeft gekozen voor ILIAS als Learning Content Management System.
Na een implementatieperiode van ruim een half jaar, op basis van de specifieke opleidingsbehoeften van het Luchtmacht Opleidings Instituut van de Verenigde Emiraten, is de ILIAS omgeving ingericht en is de Arabische partner in de beheerfuncties getraind.
De ILIAS omgeving is nu in gebruik voor het ondersteunen van het klassikale onderwijs en allerlei aanvullende leeractiviteiten zoals externe individuele opdrachten, groepsopdrachten en ook Serious Games.
Voor dit project is samen met de partner een volledige nieuwe Arabische vertaling van ILIAS ontwikkeld.

Interessant in dit project was de ontwikkeling van een KaartSpel (Map Game). Dit project is door Future Learning samen met een van onze partners BlueTea tegelijkertijd met de implementatie van ILIAS uitgevoerd. Er is een multiplayer game ontwikkeld voor het aanleren van strategische vaardigheden voor piloten in opleiding. De Game kent de mogelijkheid om een sessie te creëren op basis van gedetailleerde grondkaarten.

Deze grondkaarten worden opgeslagen op de ILIAS server en ingelezen door de verschillende devices (Microsoft Surface Pro tablets) van de deelnemers. Binnen een sessie kunnen verschillende stappen en lagen worden gebruikt om een strategische missie te creëren voor een optimaal leerresultaat van beginnende piloten.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.