Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie. Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie.

Ferry Out was tot en met 2017 manager Quality Assurance
en verantwoordelijk voor de kwaliteit van managementsystemen. Het opleiden van medewerkers hoort daarbij. Out vertelde desgevraagd: “We willen werken met goede mensen en hun kansen bieden zich te ontwikkelen. Daarom gaan mensen geregeld ‘op cursus’ of we halen trainers hiernaartoe. Maar deze traditionele vormen van opleiden en het bijbehorende lesmateriaal voldeden steeds minder. We zijn gaan zoeken naar nieuwe vormen en kwamen zo uit bij e-learning.

We hebben ILIAS – en Future Learning BV – leren kennen via Van den Bosch Transport, een van onze transporteurs. Zij waren (en zijn) erg positief over ILIAS. En dat werden wij ook.
Met name over de mogelijkheid om onze zeer uiteenlopende doelgroepen allemaal een passend aanbod te kunnen doen.

De eerste modules bestonden uit een HACCP-training (hygiëne en voedselveiligheid) en werkinstructies. Inmiddels bieden we ook inwerkprogramma’s via e-learning aan en andere soorten traininen. Doordat we digitaal kunnen monitoren welke collega’s de modules succesvol hebben afgerond, hebben we ook een goed overzicht van het opleidingsniveau van de collega’s.

Wij maken de modules zelf, bijvoorbeeld de module met de algemene bedrijfsintroductie. Deze introductie staat open voor iedere medewerker maar is vooral gemaakt voor de
toekomstige nieuwe medewerkers. In deze training gaat het niet alleen over het bedrijf zelf, maar ook over de palmboom en zijn vruchten, het productieproces en de organisatie. Dit kun je met behulp van e-learning heel goed laten zien.”

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.