Bolton Adhesives verkoopt zijn lijm- en kitproducten in vele landen onder de merknamen Bison, UHU, Griffon, en Bostik. Lijmen en kitten zijn technische producten. Een verkeerde lijmkeuze kan tot schade en daardoor tot zeer ontevreden klanten leiden.

Het is daarom belangrijk dat niet alleen eigen medewerkers maar ook distributeurs en medewerkers van retailers over goede productkennis beschikken. Zo kunnen zij de
eindgebruiker een goed advies geven.

Met e-learning kan Bolton Adhesives dit doel heel goed realiseren. Het is een mooie tool om mensen over de gehele wereld te trainen en op te leiden over de Bolton Adhesives producten.

Bolton Adhesives is in samenwerking met Future Learning BV gestart met een pilotmodule.

Daarin hebben ze kennisgemaakt met ILIAS. Met onze developer hebben ze de pilot-module opgebouwd volgens hun eigen inhoudelijke ideeën. Daarnaast heeft onze onderwijskundige hen geholpen met het opstellen van de teksten om de theorie over lijmen op een zo eenvoudig mogelijke en begrijpelijke wijze te presenteren.

De pilotmodule is in Nederlandse vestigingen goed ontvangen. In een vervolgtraject wil het bedrijf graag content met onder andere interactieve video’s laten maken.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.