//popup effect Expert Team session //popup ilias functions //popup effect Contact form //popup video //pop up keywords //pop up preboarding
Aerotraining verzorgt trainingen voor gebruikers van observatiemedia voor de luchtmacht, politie, douane…
Het gaat hierbij om airborne surveillance systemen zoals RADAR, Electro Optics, Infrared (EO-IR), Electronic Warfare en akoestische systemen.
“We want to enhance our training with ILIAS, not replace it.” Dat zei Ian McCallum, Head of Training van AeroTraining uit België toen dit bedrijf de keus maakte voor ILIAS.

De trainingen gaan over de technologie waarvan de systemen gebruikmaken, de verschillende merken en modellen en over de tektonische omgevingen waarin de observatiemedia ingezet worden.

Het bedrijf wil met ILIAS de trainingen interactiever maken en cursisten met behulp van simulaties daadwerkelijk met de instrumenten laten oefenen. Ook de meertaligheid van ILIAS is een belangrijk voordeel voor het bedrijf.

AeroTraining werkt voor bedrijven als Airbus, FBI, U.S. Customs and Border Protection, het Ministerie van Defensie van Abu Dhabi en de NAVO.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen...

'Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.