bedrijfsspecifieke trainingen

bedrijfs-specifieke trainingen

Er is niks mooier dan een groeiende organisatie! Om deze groei te realiseren, heb je soms nieuwe werknemers nodig. Wanneer jouw ervaren personeel vertrekt en met pensioen gaat, is de tijd aangebroken om een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt een kans te geven.

Deze jongere generatie is goed opgeleid, maar heeft soms weinig praktijkervaring en (nog) geen kennis over de uitvoerende activiteiten van jouw organisatie.

Hoe zorg je er als werkgever voor dat ‘nieuw’ personeel snel en effectief kan meedraaien in de organisatie zonder al te veel tijd en geld kwijt te zijn aan het inwerken? En hoe zorg je ervoor dat kennis in je organisatie geborgd is?

E-learning of blended learning kan een heel effectieve rol spelen in het overdragen en borgen van bedrijfsspecifieke kennis.

Future Learning kan helpen bij het maken van bedrijfsspecifieke trainingen voor jouw personeel!

Wij kunnen de kennis op een duurzame manier vastleggen in de vorm van e-learning modules en blended learning trajecten. De modules bestaan uit diverse afwisselende en interactieve leervormen.

Medewerkers kunnen zo op een speelse wijze bedreven raken met hun werkomgeving en de taken die daarbij horen.

De trainingen hoeven niet alleen op de computer gemaakt te worden. Ze zijn ook beschikbaar voor onderweg, bijvoorbeeld op je smartphone of thuis met een tablet op de bank. En kunnen natuurlijk gecombineerd worden met praktijksessies.

” We hebben nu e-learningsysteem op vier niveaus in tal van inhoudelijke, didactische en interactieve modules over Materiaalkunde. Iedereen kan zich verder in het vak bekwamen, leert elkaars werkveld beter begrijpen en er rekening mee te houden, en het biedt perspectief aan wie hogerop wil komen binnen het bedrijf…”

– Wonnie van Beek –
Metaalkundig Adviseur en Docent, MCB Nederland B.V.

Lees meer