Is jouw organisatie ook op zoek naar uitbreiding op het gebied van (internationale) trainingen? Lees dan snel verder…

Veel organisaties merken dat er steeds meer behoefte is aan het realiseren van een leeromgeving voor eigen klanten, waarbij de nadruk gelegd wordt op het organiseren van opleidingen op verschillende niveaus: basis, standaard en expert.

Dit belang is ontstaan naar aanleiding van het corona virus, wat heeft gezorgd voor een omschakeling naar online en op afstand werken. En om up-to-date te blijven, is het belangrijk om nieuwe kennis blijven op te doen. Dit kan zowel in de theorie als in de praktijk en het is belangrijk om dit op korte termijn te realiseren en klanten zo te voorzien in bijscholing omtrent de nieuwste systemen.

Benieuwd naar hoe Future Learning hierbij kan helpen? Wij gaan graag in gesprek over de diverse mogelijkheden die er zijn omtrent het leermanagementsysteem van ILIAS. ILIAS is overigens een softwarematig omgeving voor het organiseren van onderwijsactiviteiten en voor het ontwikkelen, delen en beheren van kennis.

Middels een gratis expertsessie denken onze experts mee over de inrichting qua organisatie structuur, rechten en rollen, welke functies wel of niet gebruikt gaan worden en onze onderwijsdeskundigen adviseren, in overleg, hoe de trainingen ideaal ingericht kunnen worden, kijkend naar zowel het theoretische gedeelte als het aantrekkelijk maken en verduidelijken van het leren op zichzelf door middel van het maken van bijvoorbeeld animaties, interactieve video’s en ander beeldmateriaal.

Verder is er ruimte voor interactief leren binnen de leeromgeving, zodat er een volledige blended learning project tot stand komt en de theorie met de praktijk gekoppeld kan worden. Dit zal het leren en trainen een stuk gemakkelijker en efficiënter maken.

Plan dus vandaag nog een gesprek in met een van onze experts om zo tot een daadwerkelijk haalbare oplossing te komen die snel en efficiënt is!

Bekijk ook onze socials om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent e-learning:
LinkedIn: Joke van Cappelle  –  Future Learning B.V.
Facebook: Future Learning B.V.
Instagram: Future_learning