Het afgelopen jaar heeft de overheid maar liefst 90 miljoen euro uitgekeerd aan middelbare scholen om leerachterstanden en studievertraging weg te werken. Hiervan is naar schatting een derde uitgegeven aan private partijen. Deze private partijen bestaan onder andere uit huiswerk-, bijles- en examentrainingsbedrijven.

Het uitgekeerde subsidie bedrag wordt gezien als een ‘voorproefje’ voor de miljarden die het onderwijs te wachten staat de komende jaren. Veel scholen zouden het toegekende bedrag het liefst willen besteden om hun eigen onderwijs te verbeteren, maar besteden de helft of zelfs meer aan private partijen, vanwege het feit dat de subsidie een eenmalige uitkering is en binnen 2,5 jaar op moet zijn.

Hoe kunnen we jou helpen om én de subsidie te gebruiken om het eigen onderwijs te verbeteren én leerachterstanden te voorkomen? Future Learning ontwikkelt graag, in samenspraak met de docent, didactische interactieve e-learning voor het onderwijs.
De leerlingen kunnen thuis via deze innovatieve leermiddelen deze gevarieerde extra kennis bijspijkeren. E-learning kan bestaan uit combinaties van interactieve video’s, animaties, gamificatie onderdelen, vragen, teksten, interactieve plaatjes/foto’s en nog veel meer.

Wil je met ons in gesprek om over een of meerdere van deze leermiddelen te praten? Wij plannen met jou een gratis online expertsessie. In deze sessie bespreken we mogelijke oplossingen over hoe je snel en effectief online leeroplossingen kunt creëren, eventueel binnen leeromgevingen die wij aanbieden, om zo leerachterstanden van studenten te vermijden. Tevens zijn deze sessies bedoeld om jou de juiste informatie te geven en met je mee te denken over het probleem en zo tot een daadwerkelijk haalbare oplossing te komen.

Wij staan er altijd voor open om je te helpen nu en op elk gewenst moment!

Bekijk ook onze socials om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent e-learning:

LinkedIn: Joke Van Cappelle

Facebook: Future Learning B.V.

Instagram: Future_learning