Blended learning werd steeds belangrijker in ons onderwijs, maar echt de stap zetten om over te gaan op blended learning bleek voor vele scholen toch moeilijk. Maar sinds de covid-19 is dit anders, we zien allemaal in dat het anders moet. Nu we allemaal thuiszitten achter de laptop terwijl voorheen alles fysiek was. Zowel fysiek- als online onderwijs heeft zijn voor- en nadelen. En blended learning is daarom de perfecte oplossing. 

Wat is blended learning?

Blended learning, is de perfecte oplossing, maar wat houdt het nou eigenlijk in? Blended learning is een mix van allerlei verschillende activiteiten die nodig zijn om personen te helpen precies dat te leren wat ze moeten weten. Dit kan dus fysiek en online zijn. Voor onderwijsinstellingen is blended learning dus belangrijk om de juiste informatie over te brengen bij studenten.

Pijnpunten voor scholen?

Wij als Future Learning hebben gesprekken met onze stagiaires gehad over het online onderwijs op het moment. Deze stagiaires zitten zelf midden in het online onderwijs en hebben ons hier over ingelicht. We hebben door deze gesprekken vernomen dat veel scholen moeite hebben met het interactief lesgeven via een beeldscherm. Dit is natuurlijk belangrijk om informatie goed over te brengen bij de studenten. En daarom willen wij graag helpen!

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Wij als Future Learning kunnen je advies geven in het digitaal onderwijs. Onze missie is het overbrengen van kennis via digitale platforms en innovatieve e-learning ontwikkelmogelijkheden. Hierdoor ontstaat meer variatie in leervormen en het leren wordt mogelijker afwisselender en leuker, zonder dat de kwaliteit vermindert.

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw onderwijs of heb je nog vragen over blended learning? Dan kun je een gratis expertsessie aanvragen waarin wij je graag informeren en met je meedenken over de manier van digitaal onderwijs voor jou.

Bekijk ook onze socials:

LinkedIn: Joke Van Cappelle

Facebook: Future Learning B.V.