Met kantoren in Frankrijk en Canada is WhP een bedrijf gespecialiseerd in technische documentatie en lokalisatie op basis van DITA (Darwin Information Typing Architecture). Het leadgeneratieproces van WhP was vooral gebaseerd op conferenties, webinars en fysieke of virtuele één-op-één vergaderingen. WhP wil in deze tijden, waarbij de fysieke ontmoetingen veel minder plaatsvinden, de klant nog directer kunnen bereiken met on-demand leersessies. Online marketing gebeurt nu voornamelijk door gebruik te maken van e-learning modules in een krachtig LMS!
Er zijn hierbij twee doelstellingen:

  1. Ten eerste het creëren van bewustzijn (“awareness”)
  2. Het genereren van klantgegevens waardoor preciezer bepaald kan worden waar de behoefte ligt bij klanten en wat het kennisniveau is over bijvoorbeeld DITA.

Overigens zien wij deze trend ook bij andere opleidingsbedrijven die op zoek zijn naar online leermiddelen.

Future Learning is partner voor WhP vanwege het begrip voor deze doelstellingen, die verschillen van die van een traditionele opleidingsorganisatie, en ook de kennis van ILIAS in combinatie met Articulate Storyline. WhP koos ILIAS als LCMS vanwege de veelzijdigheid en de ILIAS gemeenschap erachter. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om wederzijds samen te werken binnen de technische wereld die e-learning heeft omarmd als belangrijk middel voor interne en externe kennisoverdracht.

Dominique Trouche PDG | CEO: “Future Learning is als onze partner gekozen doordat:
Ze onze doelstellingen begrepen, die verschilden van die van een opleidingsorganisatie,

Ze onze uitdagende deadline accepteerden,
Gezien hun expertise in staat waren, om de efficiëntie van ons project te optimaliseren.”

“Nu vertrouwen we erop dat we onze commerciële effectiviteit zullen vergroten met onze interactieve sessies.
Maar ook, aangezien ons DNA innovatie en differentiatie is, zijn we ervan overtuigd dat Future Learning ons zal kunnen ondersteunen, ongeacht onze bizarre ideeën.”

Meer lezen over dit innovatieve project?
Bekijk het WhP project in ons Portfolio