Videoconferentie

 

Voordelen van videoconferentie

Heb je behoefte aan een videoconferentiesysteem? Dan ben je bij Future Learing aan het juiste adres. Kies je voor videoconferencing apparatuur, dan kun je altijd en overal vergaderen. En dat betekent zelfs wereldwijd. In de huidige tijd zien we duidelijk hoe belangrijk het is dat mensen ook online een vergadering kunnen bijwonen. De kans is heel groot dat we dit ook in de toekomst veelvuldig blijven doen. Een goed systeem is daarom een hele slimme investering. Mensen kunnen op deze manier vergaderen vanuit huis, vanuit het kantoor, maar ook bijvoorbeeld vanuit de trein. Nu moet je natuurlijk wel kunnen vertrouwen op een uitstekende kwaliteit van zowel het beeld als het geluid. Wij zijn er voor deze kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op met een van de experts van Future Learning. Wij zijn er voor eerlijk advies, scherpe prijzen en een maximale service.

Geïntegreerde videoconferentie oplossingen

Bij een videoconferentie kan het soms handig zijn wanneer de deelname van alle gebruikers aangetoond kan worden. Future Learning is er voor een integratie van de webconferentie tool BigBlueButton. Deze bieden wij aan in de leeromgeving ILIAS. Deelnemers kunnen zich, na het inloggen, direct opgeven voor de klassen en vergaderingen die op dat moment online zijn. Alles kan uitstekend worden geregisterd en gerapporteerd. Wij bieden onze oplossingen aan aan een zeer brede doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan middelgrote tot zeer grote bedrijven, onderwijs- of overheidsinstellingen en diverse organisaties. Onze experts zijn ook voor jou de ideale partner. We staan graag voor je klaar.

Ondersteuning bij videoconferentiesysteem

Voor videoconferentie oplossingen moet je bij Future Learning zijn. Vraag een gratis expertsessie bij ons aan. Je krijgt dan meteen veel informatie over wat tegenwoordig juist wel en juist niet goed werkt. Ook bieden we je een helder zicht op de mogelijkheden die er specifiek zijn voor jouw organisatie. Uiteraard zijn we hierbij eerlijk over de bijbehorende investeringen. Na de sessie ontvang je een transparant document dat is opgesteld in duidelijke taal. Dit kun je natuurlijk gebruiken als een goed onderbouwd voorstel voor je leidinggevende. Uiteraard zouden we het erg leuk vinden als we je na de gratis sessie mogen opnemen in onze uitgebreide klantenkring. Wacht niet te lang met aanvragen, want het is momenteel druk bij Future Learning.