leermanagement-diensten

Organisatie en beheer via digitale leeromgeving

 

Opensource e-learning

Voor de begeleiding en de invoering van een e-learning leermodule ben je bij Future Learning aan het juiste adres. Een opensource e-learning leermodule biedt je veel voordelen. Het is dan niet meer noodzakelijk dat alle deelnemers naar een bepaalde locatie komen. In de afgelopen tijd was dit vaak noodzaak. We zien echter duidelijk dat een e-learning module ook zeer veel voordelen heeft. Veel gebruikers willen dit dan ook in de toekomst blijven gebruiken. Het scheelt veel reistijd en soms ook veel kosten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil jij ook bij jouw bedrijf of instelling hiervan gebruik gaan maken of wil je je hierin verder specialiseren en de mogelijkheden uitbreiden? Wij staan graag voor je klaar.

Soms weerstand tegen e-learning opensource

Niet iedereen is vanaf het eerste moment enthousiast over opensource e-learning. Gaat het in jouw organisatie bijvoorbeeld om docenten die graag blijven werken zoals ze dit altijd deden? Dat is natuurlijk volkomen te begrijpen. Het is goed om precies te inventariseren waar de knelpunten liggen. In de meeste gevallen is er dan zeker een oplossing mogelijk. Het enthousiasme komt dan vaak vanzelf. E-learning biedt gewoon zeer veel voordelen. Wij zijn er voor een deskundige presentatie en begeleiding. Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook eerst eens geheel vrijblijvend een expertsessie bij ons aanvragen. Dit is voor 100% gratis en verplicht je tot niets.

Gratis expertsessie voor e-learning leermodule

Wil je een expertsessie voor e-learning opensource bij ons aanvragen? Dit kan snel en gemakkelijk via onze website. Onze specialisten brengen alles duidelijk voor je in beeld. Wat zijn jullie wensen? Wat zijn de mogelijkheden? Er volgt na de sessie een duidelijke reportage. Door middel van dit document kun je bijvoorbeeld ook de directeur of je leidinggevende precies laten zien wat de voordelen zijn.