leermanagement-diensten

Organisatie en beheer via digitale leeromgeving

 

LMS systeem

Hebben jullie als professionele organisatie behoefte aan een systeem LMS? Dan ben je bij Future Learning op de goede plek. Het is belangrijk om medewerkers voortdurend te blijven trainen. Uiteraard kun je dit als bedrijf niet allemaal zelf verzorgen en monitoren. Een leermanagementsysteem is dan een goede oplossing. Deze softwarematige omgeving is ideaal voor het organiseren van verschillende onderwijsactiviteiten. Ook het beheer, het ontwikkelen en het delen van kennis is op deze manier goed mogelijk. Wil je meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met de professionals van Future Learning. Wij zijn je graag van dienst. Wij maken het leren ook voor jouw medewerkers effectief en aantrekkelijk.

Wat zijn LMS systemen?

Weet je nog niet precies hoe een LMS systeem werkt? Wij geven je graag de benodigde informatie. Als je aan de slag wilt met e-learning, dan is dit systeem ideaal. Hierbij beheer, administreer en faciliteer je alles omtrent de e-learningactiviteiten. Er is een handig en gebruiksvriendelijk platform. Hierop kan content ontworpen worden. Maar dat is niet het enige. Ook het bijhouden en registeren van vorderingen werkt op deze manier uitstekend. De aanwezigheid kan zeker ook worden geregistreerd. En wat denk je van de onmisbare online communicatiemogelijkheden? Ook de administratie van trainingen en cursussen horen bij LMS. Er zijn verschillende varianten. Welke functionaliteit is voor jou vooral van belang? Wij denken graag met je mee. Als het gaat om deskundig en op maat gemaakt advies, dan moet je bij onze specialisten zijn.

Systeem LMS voor onderwijsinstellingen

LMS systemen zijn ook ideaal voor onderwijsinstellingen. Hiermee verbeter je als school het klassikale onderwijs. Het is een ideale manier om cursussen en trainingen aan een grotere groep studenten of leerlingen aan te bieden. Future Learning is er voor de installatie en het beheer. Onze managed services is je graag van dienst met onder meer veilige opslag en backups. Heb je behoefte aan een proefsessie? We komen geheel gratis en vrijblijvend een keer bij je langs. Deze expertsessie verplicht je tot niets.