leermanagement-diensten

Organisatie en beheer via digitale leeromgeving

 

Learning management systeem

Heb je al min of meer ervaring met digitaal leren? Wil je voor het eerst starten met learning management systemen? Future Learning is dan je ideale partner. Wij vertellen je graag meer over ILIAS als leeromgeving. Zie je steeds meer de voordelen van digitaal leren voor jouw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een sessie bij ons aan. Dan kun je gratis uitproberen of het je wel of niet bevalt. Wij zijn er ook voor een goede presentatie. Soms moet er bij een aantal medewerkers een bepaalde weerstand worden overwonnen.

Trainingen door middel van learning management systemen

Het learning management systeem is ideaal als je trainingen op een eenvoudige manier online wilt verzorgen. We zien dat steeds meer bedrijven hier gebruik van maken. Denk dan bijvoorbeeld aan overheidsbedrijven of onderwijsinstellingen. Wellicht ben jij ook voor jouw specifieke bedrijf of organisatie op zoek naar learning management systemen. Het scheelt de gebruikers en deelnemers heel wat kostbare reistijd. Kies je voor ILIAS, dan zijn er maar liefst 100.000 gebruikers mogelijk. Het is geschikt vanaf 100 personen. Wil je op deze manier eenvoudig een bepaalde cursus of training beheren? Ga je graag nog een stapje verder en wil je het liefst een complex en meervoudig platform laten installeren? Dat is allemaal mogelijk. Een groot voordeel is dat het altijd en overal te gebruiken is. Het maakt niet uit wat iemand voor beeldscherm gebruikt. Ook onderweg kan het platform gebruikt worden via de smartphone.

Gratis expertsessie learning management systemen

Heb je interesse? Vraag dan via onze website gratis een expertsessie aan. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij komen op het afgesproken moment met een expertteam naar jouw locatie. We brengen dan in kaart wat de actuele situatie is en we komen ook met een concreet uitgewerkt advies. Dat is voorzien van een handig stappenplan. Je moet niet verwachten dat het een offertegesprek is, want dat is absoluut niet het geval. Neem gerust contact met ons op en maak kennis met onze professionaliteit.