Van den Bosch Transporten is een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener. Met een jaarlijks volume van 2,4 miljoen ton getransporteerd product behoort het tot de top 10 van bulktransportbedrijven in Europa.Als specialist in intermodaal transport verzorgt Van den Bosch de wereldwijde supply chain-activiteiten voor klanten in de voedings- en chemische industrie. Weg-, spoor- en watertransport worden op de best mogelijke manier gecombineerd om verschillende soorten vloeibare en droge bulkproducten naar de juiste bestemming te transporteren.

Toon Coopmans was SHE-Q Manager en trainer bij de eigen Van den Bosch Academy: “Het voordeel van ILIAS vinden we de flexibiliteit van het systeem, de relatief eenvoudige indeling en de meertaligheid. Onze chauffeurs kunnen allemaal werken met dezelfde modules en zichzelf monitoren in hun eigen taal. Ook kunnen we daardoor met één kwaliteitsmanagementsysteem werken. Ik denk dat dat een heel groot voordeel is voor internationale bedrijven zoals wij.”
“Wij zijn blij met de ondersteuning van Future Learning. Ze werken snel, hebben kennis van zaken en zijn gunstig geprijsd. Dus de positieve ervaringen met Future Learning die we van andere gebruikers van ILIAS vernamen, kunnen we zeker bevestigen.”

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.