• Van den Bosch Transporten: Personeel opleiden in meerdere talen!
    Van den Bosch Transporten: Personeel opleiden in meerdere talen!

vandenbosch-logo

Toon Coopmans was SHE-Q Manager en trainer bij de eigen Van den Bosch Academy: “Het voordeel van ILIAS vinden we de flexibiliteit van het systeem, de relatief eenvoudige indeling en de meertaligheid. Onze chauffeurs kunnen allemaal werken met dezelfde modules en zichzelf monitoren in hun eigen taal. Ook kunnen we daardoor met één kwaliteitsmanagementsysteem werken. Ik denk dat dat een heel groot voordeel is voor internationale bedrijven, zoals wij.”

“We zijn blij met de ondersteuning van Future Learning bv. Ze werken snel, hebben kennis van zaken en zijn gunstig geprijsd. Dus de positieve ervaringen met Future Learning bv die we van andere gebruikers van ILIAS vernamen, kunnen we zeker bevestigen.”

ILIAS is ideaal voor internationale bedrijven: het trainen van personeel in verschillende talen. Van den Bosch Transporten heeft vestigingen in verschillende Europese landen. Het is ideaal dat zij hun personeel dezelfde training kunnen bieden. Gewoon doordat ILIAS beschikbaar is in verschillende talen. Het is een groot voordeel dat zij kunnen werken met één quality management system.

vandenbosch       vandenbosch1