//popup effect Expert Team session //popup ilias functions //popup effect Contact form //popup video //pop up keywords //pop up preboarding

De Stichting Lokale Fondsen Nederland is in het leven geroepen om bestaande en in oprichting zijnde lokale fondsen te ondersteunen. Bijvoorbeeld bij de oprichting, de fondsenwerving, de communicatie en verdere professionalisering.

De Stichting Lokale Fondsen Nederland heeft Future Learning BV benaderd voor hulp bij de uitwerking van een Starterclass. Deze Starterclass bestaat uit een fysieke component (bijeenkomsten), een sociale component (via een digitaal platform kunnen overleggen met mede-initiatiefnemers) en een e-learning component (via een digitaal platform leren over diverse onderwerpen, verdeeld over vijf modules). 

Blended Learning dus in optima forma. Future Learning BV heeft deze Starterclass in ILIAS volledig ingericht. Met deze complete ‘ontzorging’ hebben wij de Stichting uitstekend en naar hun volle tevredenheid kunnen helpen!

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen...

'Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.