Franciscus Gasthuis & Vlietland staat voor topzorg, dicht bij huis. FGV biedt al meer dan 100 jaar zorg voor en door mensen. Zij bieden cliënten een plek waar ze zich thuis kunnen voelen. FGV is daarom meer een zieken-thuis dan een ziekenhuis. Met 4.200 medewerkers en bijna 300 artsen kan er een hoge mate van persoonlijke zorgverlening plaatsvinden.

Waarom is FGV overgestapt op ILIAS? Omdat ILIAS een erg goede html-editor heeft, heel gebruiksvriendelijk is – de inrichting wijst vanzelf -, een goede communicatiefunctie heeft (vraagbaak, forum) en er een rijk gevulde mediatheek in opgebouwd kan worden. Bij FGV was behoefte aan een nieuw LMS omdat content in hun oude systeem niet ontwikkeld kon worden en dus minder flexibel was.

Arjen Versteeg is de beheerder van het systeem. Hij haalt ook de managementinformatie uit het systeem en is erg tevreden over de mogelijkheden die ILIAS daarvoor biedt inclusief de rapportagefuncties.

Zijn collega Martina noemt de vele functionaliteiten het krachtigste van ILIAS. “Dat betekent alleen wel,” aldus Martina “dat je als gebruiker goed moet weten wat je wilt. Toen we onze randvoorwaarden op orde hadden – een gevulde mediatheek, een verklarende woordenlijst – kon ILIAS daar helemaal op aansluiten.”

Beiden zijn zeer tevreden over het serviceniveau van Future Learning. “Die ligt erg hoog. We krijgen altijd razendsnel antwoorden op onze vragen.”

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.