//popup effect Expert Team session //popup ilias functions //popup effect Contact form //popup video //pop up keywords //pop up preboarding

Bender zet zich in voor gemeentes, zorgverzekeraars en aanbieders van zorg of hulpmiddelen. Als kennisleverancier helpt het bedrijf haar klanten bij vraagstukken binnen het sociaal domein. Voor het bedrijf is verbinding hebben met elkaars kennis en vaardigheden heel belangrijk. Hun focus op groei en ontwikkeling zie je terug in vijf kernwaarden: Gelukgedreven, Resultaatgericht, Ondernemend, Energiek en Inlevend. Je herkent ze in hun denken en doen.

Remco van der Zwan is opleidingsadviseur bij Bender en heeft als taak het ontwerpen en implementeren van e-learning. Het bedrijf zocht een gebruiksvriendelijke leeromgeving ter ondersteuning van het leerproces van haar cursisten en docenten. Ook een systeem voor het vereenvoudigen van interne werkprocessen was gewenst. Een klant van Bender beval ILIAS aan.
Remco: “Een klant van ons maakte er met tevredenheid gebruik van. De mogelijkheid om SCORM – pakketten van auteurstools in te kunnen lezen was een voorwaarde. ILIAS voldoet aan de hierboven genoemde wensen. Ook zijn de aanschafkosten laag.”

Het bedrijf heeft een positieve ervaring met ILIAS. 
Remco is erg te spreken over Future Learning.

Remco: “Wij zochten een partij die onze leeromgeving kan hosten en die wij bij problemen of ontwikkelingen kunnen raadplegen.” Dit hebben zij gevonden bij Future Learning.
Remco: “We hebben een prettige samenwerking met Future Learning. Het is een innovatie organisatie die meedenkt met de klant. De trainingen die we hebben gevolgd waren kwalitatief sterk met deskundige trainers. Zeer praktijkgericht. Nieuwe kennis pasten we tijdens de training al direct toe.”

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

De Emiratische luchtmacht en luchtverdediging is de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten, een land van ruim 80.000 km² en 8 miljoen inwoners in het Midden-Oosten.
Deze rijke oliestaat investeert veel in de luchtmacht en koopt moderne westerse vliegtuigen...

'Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.