Bartiméus is een expertise-organisatie die mensen met een visuele beperking (blinden en slechtzienden) ondersteunt om het leven te leven zoals zij dat willen. Bartiméus heeft veel kennis en ervaring in het ondersteunen van mensen met een visuele en/of bijkomende beperking. Als zij de kennis (nog) niet heeft, ontwikkelt Bartiméus die in de vorm van nieuwe methodieken of trainingen..

Al enige jaren maakt Bartiméus gebruikt van e-learning voor het ondersteunen van alle kennisprocessen binnen de organisatie, zoals nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe procedures, nieuwe methodes, nieuw personeel. Voor e-learning maakt Bartiméus maakt hiervoor gebruik van het LCMS ILIAS gecombineerd met het auteurstool Trivantis Lectora en inmiddels zijn er al zo’n 2000 e-learning modules beschikbaar die gebruikt worden in blended learning trajecten.

Sinds kort is Bartiméus overgegaan op het HR systeem AFAS. Future Learning heeft samen met Bartiméus een ILIAS koppeling gebouwd met AFAS waardoor gebruikers in AFAS automatisch worden aangemaakt en ingeschreven in ILIAS als het om e-learning modules gaat. Daarnaast worden de behaalde resultaten weer teruggekoppeld naar AFAS.

AFAS is het leidende systeem bij Bartiméus en ILIAS sluit daar naadloos op aan. Eén stap verder is dat er nu ook door Future Learning een single sign-on optie wordt gerealiseerd. D.w.z. mensen hoeven als zij éénmaal in AFAS zitten niet meer in te loggen in ILIAS.

Future Learning realiseert deze koppelingen met een eigen ontwikkelteam op basis van gevestigde standaarden zoals REST en SAML. De ILIAS omgeving draait bij Future Learning als een Managed Service met een Service Level Agreement die voldoet aan alle strenge eisen die binnen de gezondheidszorg worden gesteld.

“Future Learning heeft Bartiméus op het gebied van e-learning en integratie binnen het nieuwe HR ecosysteem volledig ontzorgt”.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.