• ATS Applied Tech Systems: ILIAS beschikt over doordachte didactische concepten.
    ATS Applied Tech Systems: ILIAS beschikt over doordachte didactische concepten.

ATS

ATS training wil voor haar klanten een krachtige leeromgeving organiseren en gelooft in blended learning oplossingen.
ILIAS beschikt over doordachte didactische concepten die goed aansluiten op de wensen van ATS Training, bijvoorbeeld de Learning Objective view. Deze view brengt een krachtige didactische flexibiliteit met zich mee en was voor ATS Training een belangrijke factor in het totale beslissingsproces.

Als bedrijf in de industriële en technische automatisering wilden wij natuurlijk ook betrouwbare software en daarom hebben wij toen kritisch gekeken naar de softwarekwaliteit. Dit is natuurlijk mogelijk door het open source karakter van ILIAS.

Uit dit onderzoek kwam na voren dat ILIAS bestaat uit verzameling van software componenten met hoge kwaliteit en dit maakte de keuze niet erg moeilijk. Natuurlijk hebben wij ook andere systemen onderzocht, maar die kwamen minder goed uit het onderzoek.

In het begin verzorgde wij zelf de hosting van ILIAS maar dit vormt natuurlijk geen primaire activiteit van ATS en daarom hebben wij besloten om gebruik te maken van de diensten die Future Learning biedt op het hosten van ILIAS. Een goede keuze. Tot op heden werkt ILIAS altijd en biedt Future Learning goede ondersteuning en denkt mee.

Digitaal evaluatie formulier

Certificaat ontvangen