‘Als wereldwijde producent van Coating Resins die meerdere producten onder één dak aanbiedt, neemt Allnex een unieke plaats in de markt in. Wij werken samen met onze klanten, die gebruik maken van onze uitgebreide expertise en talloze oplossingen om waarde te creëren in de volgende stappen van de toeleveringsketen.

René van Popering, Production Trainer en Program Facilitator vertelt hetvolgende: “Dit jaar hebben wij als bedrijf, Allnex Netherlands B.V. een mooie stap gemaakt met e-learning. Future Learning heeft ons prima mee aan de hand genomen, het is wel een omschakeling! De onderwijskundige heeft advies gegeven om structuur te brengen in alle content. Verder hebben wij samen de eerste leerdoelen omschreven, de mogelijkheden van e-learning bekeken en tenslotte de lesmodule gemaakt.”

“De lesmodule ‘Kraterpreventie’ is heel interactief geworden, laagdrempelig maar heel herkenbaar. De opdracht aan Future Learning was simpel, gewoon een goeie no nonsens lesmodule maken. Dat is zeker gelukt! Zelfs de ondersteuning bij het invoeren in ons systeem was super.”

“Future Learning is een prima partner, voor nu en voor de toekomst.”

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Laat ons dan hier vrijblijvend iets weten.
Bel je ons liever op? Dat kan via +31 165 700 511!

Q

Heb je interesse?

Laat het ons dan volledig vrijblijvend weten.