zij werken al met ons

Onze Klantcases

Kennis moet overal beschikbaar zijn, ook in het veld

De ondersteuning van het leerproces van cursisten en docenten

Trainingen online direct toegankelijk gemaakt voor gebruikers

NAVO JADL en NCIA

NAVO heeft 72 scholen en leidt 82 nationaliteiten op met op jaarbasis tienduizenden studenten. Future Learning biedt ondersteuning voor de NATO ILIAS omgeving en bij het bouwen van cursussen en leercontent.

Bender

Bender biedt een uitgebreid portfolio van opleiding en training op het gebied van Maatschappelijke Wetgeving en Zorg. De door Future Learning beheerde ILIAS leeromgeving wordt gebruikt om blended leerprocessen.

MCB Nederland BV

MCB biedt een online campus met cursussen, trainingen en opleiding op het gebied van metaalkunde voor alle interne medewerkers, maar ook voor scholen. Ook internationaal beschikbaar.

Leer- en kwaliteitsmanagement
systeem digitaliseren

Het optimaliseren van het leerresultaat van beginnende piloten

Een leeromgeving die te gebruiken is als online marketingtool

Interfood BV

Interfood is een wereldwijde leverancier van zuivelproducten. De hoogwaardige kennis en kunde op dit gebied is beschikbaar gemaakt in een online kwaliteitsmanagementsysteem. Future Learning beheert het ILIAS systeem hiervoor.

Luchtmacht Arabische Emiraten

Future Learning bouwde en leverde voor de Luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten in Dubai. Zij gebruiken een ILIAS omgeving en een multiplayer game voor het leren van landkaarten voor piloten.

WhP

WhP gebruikt het ILIAS-platform als kennisplatform voor marketingdoeleinden. Future Learning helpt WhP bij het creëren van kennisinhoud voor het ILIAS-platform voor informatie-uitwisseling en samenwerking.

Effectief klassikaal onderwijs met behulp van blended learning

Voor iedere doelgroep een passend leeraanbod op maat verkrijgbaar

Een platform met een krachtig leeraanbod voor blended learning

Internationale defensieorganisatie

Future Learning is gevraagd om de leeromgeving voor deze defensie-school te optimaliseren en te moderniseren. Ook om een competentiegericht cursus curriculum op te bouwen, dat deze organisatie zelf kan onderhouden, beheren en aanvullen.

Bunge Loders Croklaan

Bunge Loders Croklaan levert wereldwijd kwalitatief hoogwaardige plantaardige oliën. Bij de door Future Learning beheerde leeromgeving bevat hiervoor al het zelf ontwikkelde leermateriaal voor elke doelgroep binnen en buiten het bedrijf.

ATS Applied Tech Systems

ATS verzorgt vele trainingen en opleidingen zowel nationaal als internationaal. Hierbij wordt het online leerplatform ingezet voor het aanbieden van al het lesmateriaal en ook voor examens en toetsen.

Blended learning in een gemoderniseerde ILIAS omgeving

Het slimmer op weg helpen van vrijwilligers met online leren

Een leeraanbod voor het trainen, volgen en rapporteren van nieuwe medewerkers

Belangrijk krijgsmachtonderdeel

Dit krijgsmachtonderdeel is onder andere actief op luchthavens. Hierbij is het van belang is dat de relatief jonge doelgroep snel kan leren ook op mobiele devices zoals smartphones en tablets.

Stichting Lokale Fondsen

Voor Stichting Lokale Fondsen was het een uitdaging om vrijwilligers snel en zonder hoge kosten op te leiden. Online leren bood de uitkomst, op het ILIAS platform en met ondersteuning van Future Learning.

Training Response Network

De Amerikaanse politie heeft veel jongen en nieuwe medewerkers. Deze moeten continue worden getoetst en geschoold om veilig en adequaat te kunnen handelen in de dagelijkse praktijk. Een online platform biedt al jaren de oplossing.

Herstructurering opleidingsplan en start met
e-learning

Het integreren van e-learning binnen een nieuw HR ecosysteem

Met behulp van e-learning productkennis verhogen voor goed klanten advies

Allnex

Allnex gebruikt e-learning voor het optimaliseren van het productieproces en veiligheidstraining. Daarnaast voor het bevorderen van product en productiekennis. Future Learning helpt om dit te realiseren nu en naar de toekomst.

Bartiméus

Bartimeus gebruikt e-learning voor het opleiden van bestaande een nieuwe medewerkers, en ook vrijwilligers. De leeromgeving is gekoppeld met het AFAS HR systeem en helpt Bartimeus om het volledige opleidingsproces te ondersteunen en te automatiseren.

Bolton Adhesives

Bolton is een internationale brand met vele bekende merken op het gebied van lijmen zoals UHU. Future Learning heeft voor Bolton een e-learning omgeving gebouwd voor opleiding en training van verkooppersoneel.

Op maatwerk aanpasbaar leerplatform om opleidingen te ontwikkelen

Content ontwikkelen binnen het leerplatform voor een eigen zorgacademie

Leerplatform voor de individuele deelnemer beheren en inrichten

Ewals Cargo Care

Ewals is een (inter)nationale transport en logistiek onderneming. De wet- en regelgeving op dit gebied is uitgebreid en verandert snel. Om de training en opleiding ook voor personeel onderweg te ondersteunen door een interactieve leeromgeving te bouwen die ook mobiel beschikbaar is.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

In de zorgsector vindt veel kennisborging en kennisdeling plaats. Franciscus Gasthuis produceert haar eigen e-learning modules en stelt deze via een LTI koppeling beschikbaar . Future Learning heeft deze LTI koppeling ontwikkeld.

IPV Training en Advies

IPV levert training en opleiding voor praktische persoonlijke vaardigheden in technische branches. Zij doen dit met hybride leren, een mengvorm van verschillende leervormen. Future Learning heeft voor IPV de leeromgeving geleverd.

Meertalig leerplatform voor interactievere trainingen beschikbaar stellen

elektronisch rapporteren via e-learning aan de Europese Unie

Alle chauffeurs dezelfde modules in hun eigen taal aanbieden

AeroTraining BVBA

AeroTraining levert training en opleiding voor infrarood en thermische camera’s die door politie en leger worden gebruikt. Future Learning levert hiervoor een online leeromgeving in de look & feel van Aerotraining en ondersteunt met de omzetting van de leermaterialen.

Visveiling Urk

Future Learning levert voor Visveiling Urk een leeromgeving voor opleiding en training rondom electronische logboeken voor de visserij. Dit gebeurt met online modules die ook aan boord kunnen worden gevolgd.

Van den Bosch Transporten

Van den Bosch transport en logistiek gebruikt al vele jaren e-learning voor het opleiden van medewerkers inclusief chauffeurs. De regelgeving binnen deze sector neemt sterk toe waardoor de trainingsbehoefte hoog is.