• SCIO Consult: Gebruiksvriendelijke leeromgeving ter ondersteuning leerproces
    SCIO Consult: Gebruiksvriendelijke leeromgeving ter ondersteuning leerproces

SCIO consult

Verbinding hebben met elkaars kennis en vaardigheden: dat is een belangrijke kernwaarde van SCIO Consult. Dit bedrijf zet zich in voor gemeentes, zorgverzekeraars en aanbieders van zorg of hulpmiddelen. Als kennisleverancier helpt het bedrijf haar klanten bij vraagstukken binnen het sociaal domein.

Remco van der Zwan is opleidingsadviseur bij SCIO Consult en heeft als taak het ontwerpen en implementeren van e-learning. Het bedrijf zocht een gebruikersvriendelijke leeromgeving ter ondersteuning van het leerproces van haar cursisten en docenten. Ook een systeem voor het vereenvoudigen van interne werkprocessen was gewenst. Een klant van SCIO Consult beval ILIAS aan.
Remco: “Een klant van ons maakte er met tevredenheid gebruik van.

De mogelijkheid om SCORM –pakketten van auteurstools in te kunnen lezen was een voorwaarde. ILIAS voldoet aan de hierboven genoemde wensen. Ook zijn de aanschafkosten laag.” Het bedrijf heeft een positieve ervaring met ILIAS.

Remco is erg te spreken over Future learning bv. Remco: “Wij zochten een partij die onze leeromgeving kan hosten en die wij bij problemen of ontwikkelingen kunnen raadplegen.” Dit hebben zij gevonden bij Future Learning bv. Remco: “We hebben een prettige samenwerking met Future Learning bv. Het is een innovatieve organisatie die meedenkt met de klant. De trainingen die we hebben gevolgd waren kwalitatief sterk met deskundige trainers. Zeer praktijkgericht. Nieuwe kennis pasten we tijdens de training al direct toe.”

SCIO1               SCIO4