Future Learning BV

Heb je te maken met beheer, organisatie en ontwikkeling van opleidingsprogramma’s binnen jouw bedrijf?
Met toekomstgerichte activiteiten die positief zullen bijdragen aan het bedrijfsresultaat?

Future Learning kan je helpen!

Of het nu gaat om het opstarten van een bedrijfsacademie, het ontwerpen van een digitale leeromgeving, rapportages of het maken van verschillende soorten en didactisch uitstekende bedrijfsspecifieke aangepaste trainingen, Future Learning is je graag van dienst. Want wij maken leren voor medewerkers aantrekkelijk en effectief en de organisatie ervan voor jou beheersbaar.

Laatste nieuws

E-learning ten opzichte van klassikaal leren

ROI leeroplossing rekenvoorbeeld  Om de ROI (Return On Investment, rendement op investering) van een leeroplossing te berekenen moet je de situatie goed afbakenen. Wil je de ROI van...

Even voorstellen: Robert

"Ik ben Robert Kuunders en ik werk als Senior ILIAS consultant en system administrator voor Future Learning. Ik neem jullie kort mee in een werkdag bij dit...

Aanbod van Future Learning 

Onderwijskundige diensten

Onze onderwijskundigen geven advies en helpen je met het opstellen van heldere didactische concepten en met het ontwikkelen van adequate, bedrijfsspecifieke content. Samen zorgen ze voor een optimaal leerrendement.

Leermanagement diensten

Behoefte aan efficiënte beheer-mogelijkheden voor opleiding en scholing? Wij installeren en bieden een veilige opslag, hosting via onze managed services het open source leermanagement systeem ILIAS.
 

Trainingen

Als je over bepaalde onderdelen meer wilt weten, bieden wij verschillende trainingen aan: onderwijskundige trainingen, trainingen over ILIAS, over het werken met auteurstools en meer.
 

Onze klanten

Wil je onze experts ontmoeten?

Stuur ons dan vrijblijvend jouw contactgegevens zodat wij je kunnen contacteren om een afspraak te plannen

Liever eerst meer lezen over onze expertsessie? klik dan hier.