contentontwikkeling

Vorm en inhoud

content-ontwikkeling

Vorm en inhoud

 

Onze onderwijskundigen kunnen ook de contentontwikkeling van leermodules en/of -trajecten volledig voor je verzorgen. Of het nu gaat om het leren bedienen van een machine, om kennismaking met het bedrijf voor nieuwe medewerkers (onboarding), om product- of materiaalkennis (verkooptraining) of meer algemeen, om soft skills of zelfs klanttrainingen, onze onderwijskundigen zijn getraind kunnen zich snel de meest uiteenlopende onderwerpen eigen maken. Gewoon door hun ervaring en jarenlange training.

Op basis van het didactisch concept maken onze onderwijskundigen de leerinhoud: de ontwikkeling van e-learningmodules in de vorm van teksten, video’s, animaties, interactieve afbeeldingen, (zelf)toetsvragen, games en meer. Net als de ontwikkeling van een didactisch concept doen we dat in nauwe samenspraak met de inhoudsdeskundigen. Want zij zijn en blijven de inhoudelijke experts. Zo komen we samen tot een bedrijfsspecifieke training die echt meerwaarde biedt. Voor jou en je doelgroep.

Hier enkele voorbeelden van reeds ontwikkelde content, je kan op hen klikken om meer te zien.

Een greep uit de onderwerpen van de laatste jaren:

  • fondsenwerving
  • audiometrie
  • communicatie tussen militairen en burgers in conflictgebieden
  • materiaalkunde
  • basiskennis sanitair

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de inhoud van de training(en) zelf te ontwikkelen als je bedrijf over de onderwijskundige expertise beschikt. In alle gevallen geldt dat we het eindproduct eenvoudig kunnen installeren binnen jullie digitale leeromgeving.

Nieuwsgierig?

Sluiten deze mogelijkheden aan bij de wensen van je bedrijf en zou je daar we meer over willen weten? Klik dan hieronder.
In overleg met jou brengen we de gewenste situatie van je bedrijf in kaart en kijken we wat we voor je kunnen betekenen.
Alles uiteraard volledig vrijblijvend. Gewoon even bellen mag natuurlijk ook.