Begeleiding

Future Learning bv adviseert en begeleidt u bij de omschakeling naar e-learning, helpt u met het ontwerpen en ontwikkelen van content en met de invoering daarvan. En Future Learning bv installeert en host uiteraard uw ILIAS-omgeving en biedt technische ondersteuning.

 

 

 • Festo: Ontwikkelingen delen met leveranciers en klanten!
  Festo: Ontwikkelingen delen met leveranciers en klanten!
 • Van den Bosch Transporten: Personeel opleiden in meerdere talen!
  Van den Bosch Transporten: Personeel opleiden in meerdere talen!
 • Baggermaatschappij: Offline leren? Natuurlijk!
  Baggermaatschappij: Offline leren? Natuurlijk!
 • MCB: Technische kennis verdwijnt niet meer!
  MCB: Technische kennis verdwijnt niet meer!
 • Sint Franciscus Gasthuis: ILIAS SCORM e-learning modules ontwikkelen
  Sint Franciscus Gasthuis: ILIAS SCORM e-learning modules ontwikkelen

Begeleiding en strippenkaart

Voor flexibele inzet van professionele diensten. Voor ondersteuning bij de optimalisatie van uw ILIAS leer- en kennis management systeem, communicatieplatform en voor voorspelbare kosten voor dienstverlening.

Professionele dienstverlening
Om het inrichten van uw opleidingen, kennis te beheren en de communicatiefuncties perfect aan te passen aan de wensen binnen uw organisatie, vraagt om een gedegen en deskundige blik.
De consultants van Future Learning bv hebben een breed scala aan kennis en ervaring in huis. Is ILIAS volledig op maat voor u geïnstalleerd? Dan begeleiden we de beheerder(s) binnen uw bedrijf stap voor stap om met het systeem om te gaan en ermee vertrouwd te raken.

We bieden onder andere de volgende diensten:

 • Consultancy door een ILIAS expert
 • Functionele telefonische helpdesk

De strippenkaart
Met de strippenkaart bent u verzekerd van advies en ondersteuning in iedere fase van het proces. Bovendien kunt u met de strippenkaart de kosten van dienstverlening voorspelbaar maken en beter budgetteren.

Met de strippenkaart reserveert u 16, 40 of 80 uur dienstverlening vooraf. In overleg zet u vervolgens onze consultants in op de momenten dat u ze nodig heeft. Dat kan op afstand per uur of bij u op locatie per dagdeel van vier uur.

Geldigheid en prijs
De strippenkaart is een jaar geldig, vanaf het moment dat u de strippenkaart aanschaft. Hoe meer strippen, hoe lager het uurtarief van onze consultants. Training kunt u apart bij ons afnemen.

Ontdek de flexibele inzet
Als u één van de door Future Learning bv aangeboden consultancy diensten wilt inzetten, neemt u contact met ons op. In overleg met u bepalen welke inzet nodig is en op welk moment. Op basis hiervan ontvangt u een voorstel met de precieze inzet en het moment van uitvoer. De uitvoering kan, op basis van de planning, snel van start.