In memoriam: Peter Pellemans

Op 6 augustus jl. is onze lieve collega Peter Pellemans overleden. Peter is 62 jaar geworden.

Vanaf het begin in 2011 was Peter betrokken bij Future Learning BV. In korte tijd heeft hij zich ontwikkeld tot een echte ILIAS expert. Als doorgewinterde professional en technisch expert streefde hij er altijd naar het werk goed en op tijd uit te voeren en tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van zowel de klant als de werkgever. Peter was een echte teamplayer, die veel aandacht had voor hechte relaties met de klanten van Future Learning. Zijn uitgebreide technische expertise maakte hem een zeer gewaardeerde collega binnen zowel Future Learning BV als de ILIAS-groep.

Peter (002)

Gedurende zijn professionele carrière heeft Peter voor verschillende internationale bedrijven gewerkt in Nederland, de Verenigde Staten en België.Omdat hij 16 jaar in de Verenigde Staten heeft gewoond, sprak hij vloeiend Engels. Professioneel kennen wij Peter als: gecertificeerd Scrum Master, ervaren projectleider, Agile coach, ervaren LMS consultant, Software engineer, applicatie ontwikkelaar en database ontwerper. Tijdens zijn lange ziekteperiode was hij vastbesloten zijn kennis te delen en door te geven aan zijn collega’s. Hiervoor zijn wij hem veel dank verschuldigd. Wij zullen hem erg missen en wensen zijn dochters Gaby en Zoë en alle andere familieleden en vrienden veel sterkte toe.