Een SSL-beveiligingscertificaat voor je LMS?

Waarom een SSL-certificaat voor je LMS?
Met een SSL-certificaat voor je LMS kunnen deelnemers op een beveiligde manier inloggen en gegevens uitwisselen. De behoefte aan veilige websites wordt steeds groter en internetbrowsers laten de bezoeker van een site steeds vaker weten wanneer een site niet beveiligd is. Voor louter informatieve sites is dat niet zo’n probleem, maar zodra bezoekers iets via een website willen bestellen of een formulier moeten invullen, wordt dat anders.

Op e-learningsites met een SSL-certificaat wordt niet alleen de login veilig verwerkt maar ook de weergave van alle andere informatie zoals de resultaten in een scorm-module.

Wat zijn de voordelen van een SSL-certificaat?
Dat is eigenlijk in twee simpele woorden gezegd:
1. Beveiliging
2. Vertrouwen
Met een SSL-certificaat zorg je ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website beveiligd is en zorg je er dus voor dat deze (vaak belangrijke) gegevens niet onderschept kunnen worden. Dit zorgt voor vertrouwen van bezoekers in je website en diensten.

Wat kan Future Learning BV voor je doen?
Wij kunnen snel (vaak al binnen één dag) zorgen voor een SSL-certificaat voor je LMS en daarmee een veilige verbinding tussen ILIAS en de gebruiker realiseren. Het beveiligingscertificaat wordt jaarlijks verlengd.
Wil je in de adresbalk laten zien wie je bent en je bedrijfsnaam laten weergeven in de adresbalk, dan kunnen we een ‘luxe’ certificaat voor je regelen. Dit duurt iets langer, namelijk vijf dagen.

Voorbeeld:
comodo
Belangstelling? Stuur een mail naar joke@futurelearning.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.