Terugblik Zorg & ICT beurs

We hebben natuurlijk niet alle 10.000 bezoekers op deze grote beurs kunnen spreken, maar vele mensen die we wel te woord hebben kunnen staan, waren zeer geïnteresseerd in de meerwaarde van ILIAS. Natuurlijk omdat e-learning het mogelijk maakt dat medewerkers van zorginstellingen in hun eigen tijd en op een zelf gekozen plaats hun kennis kunnen bijspijkeren. Handig voor de noodzakelijke geaccrediteerde trainingen die zij moeten volgen. Ze hebben vaak niet de tijd om dat klassikaal te doen. We merkten dan ook dat trainers op zoek zijn naar een goed systeem om hun trainingen via e-learning en/of blended learning aan te bieden.

Over de LMS’en die al in de instellingen gebruikt worden, bleek niet iedereen tevreden te zijn. Zo willen sommigen graag met competentiebeheer werken, anderen willen hun trainingen en kennis internationaal aan kunnen bieden. Prettig is het dan dat we mensen konden laten zien dat dit soort zaken mogelijk zijn met ILIAS. Ook was het een eye-opener voor sommigen dat ILIAS een auteursfunctie heeft. Een extra auteurstool aanschaffen om e-learningmodules te maken, is in ILIAS niet nodig.
En tot slot sprak het velen aan dat we e-learningcontent kunnen ontwikkelen, leertrajecten begeleiden en dat we een full service leverancier zijn.

Sophie in overleg met een bezoeker