Beurs ITEC Londen 2016

header-image

Future learning neemt dit jaar ook deel aan ITEC (17 t/m 19 mei, Londen). Op deze jaarlijkse beurs zijn vertegenwoordigers aanwezig uit leger, bedrijfsleven en academische kringen. Zij delen hun kennis over de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de wereld van simulatie, training en onderwijs.
Future Learning bv verzorgt de implementatie van ILIAS, consultancy en trainingen voor meerdere organisaties van de NATO: NATO Special Operations Headquarters, NATO Communications and Information Agency en de Allied Command Transformation.
Het overkoepelende thema van de beurs is ‘An Enterprise Approach: Beyond Training’. Met meer dan 130 exposanten uit 55 verschillende landen ligt de nadruk op connecties maken en het delen van kennis. Meer informatie over de beurs vindt u hier.